Skip links

Projekt brief

På Forchhammersvej 15 på Frederiksberg står en historisk ikonisk bygning, der på grund af almindelig slitage og ældning krævede en omfattende renovering af både tag og facade. Kvistene og facaderne viste tydelige tegn på forringelse og nødvendiggjorde restaurering for at bevare bygningens strukturelle integritet og visuelle appel. Dette renoveringsprojekt blev udført med en målrettet indsats for at bevare bygningens historiske charme og forhindre yderligere nedbrydning. Adressen, AB Forchhammersvej 15, gav denne opgave særlig betydning for at bevare og respektere Frederiksbergs historiske arkitekturarv.

Projektsum

6.9M

Entreprise

Hovedentreprise

Projektkategori

Klimaskærm

Omfang

Komplet tag- og facaderenovering

Byggeperiode

2022

Verdensmål

No. 13

Vores tilgang

Projektet omfattede en omfattende renovering af AB Forchhammersvej 15, med særlig vægt på taget, hvor beskadigede materialer blev udskiftet og autenticiteten bevaret ved restaurering med naturskiffer. Renoveringen inkluderede også omfattende restaurering af kviste og facader, hvor valget af materialer blev nøje overvejet for at bevare bygningens historiske karakter.

Samtidig prioriterede vi en tæt og proaktiv kommunikation med beboerne under hele renoveringsprocessen. Vi sørgede for at holde alle stakeholders informeret om fremskridt og eventuelle udfordringer, og vi var let tilgængelige for at besvare spørgsmål og adressere bekymringer. Denne åbne kommunikationsstrategi bidrog til at skabe forståelse og tilfredshed blandt beboerne, hvilket var afgørende for et succesfuldt projekt.

Renovering af klimaskærm

Opdatering af en bygnings klimaskærm er afgørende for at beskytte mod vejrforhold og sikre indendørs komfort. Det reducerer energiforbruget, bidrager til bæredygtighed og har positive økonomiske konsekvenser ved at undgå større reparationer og forlænge bygningens levetid.

Brug af naturskiffer

Naturskifer er ideel til tagrenovering på grund af sin ekstreme holdbarhed, lave vedligeholdelsesbehov, æstetiske appel, miljøvenlighed og modstand mod brand og skadedyr.

Resultatet

Vores in-house håndværksfag spillede en afgørende rolle i projektets udførelse, hvor vores dygtige team sikrede, at renoveringen ikke kun opfyldte, men oversteg de forventede standarder. Denne integrerede tilgang gjorde det muligt at opretholde en direkte kontrol over kvaliteten af arbejdet og sikre, at bygningens autenticitet blev respekteret.

Resultatet er en renoveret AB Forchhammersvej 15, der ikke kun bevarede sin historiske charme med naturskifer-taget og restaurerede facader, men også skabte en positiv oplevelse for beboerne gennem vores in-house ekspertise og transparente kommunikation.

Flere cases Flere cases