Skip links

Tænk fremtiden ind i projektet

Alle moderniseringer er forskellige og kræver hvert noget særligt. Vi rådgiver om muligheder, praktik og økonomi og tænker altid fremtiden ind i projektet med øje for stordrift og bæredygtighed

Nye løsninger med respekt for historien

Vores fokus er på at renovere ældre bygninger men tilføre dem nyt liv med respekt for bygningens oprindelige arkitektur og historie.

Vores fokus er på at renovere ældre bygninger men tilføre dem nyt liv med respekt for bygningens oprindelige arkitektur og historie.

Vi tilbyder ”single-point-of-contact” uanset om du står overfor en delvis eller totalmodernisering af én eller flere boliger.

Vores effektive arbejdsprocesser og digitale tilgang til vores erhverv, betyder at 1 enkelt kontaktperson kan håndtere op til 50 boliger. På den måde sikres kontinuiteten, den direkte dialog, en effektiv arbejdsproces og byggeri til tiden.

Se vores tilgang til beboerhåndtering

Fleksibelt ydelsesprogram

Vi samarbejder med pensionsselskaber, fonde og administrationsselskaber for at skabe de bedste boliger at leve i. Vores moderniseringsprogrammer, med fokus på kvalitet, sikrer komfort og funktionalitet for beboerne, mens vi bevarer bygningernes originalitet og udtryk.

Hver byggesag behandles individuelt og tilpasses dine behov, altid med tanke på fremtiden, herunder praktik, økonomi, stordrift, tidshorisont og bæredygtighed. Vi har stor respekt for bygningens originalitet og fokuserer på detaljen både indvendigt og udvendigt.

Få hjælp til dit projekt her

Vores vision om en bæredygtig og inkluderende fremtid

LKA Entreprise forpligtelse til renovering af ældre boliger er en del af vores vision om en bæredygtig og inkluderende fremtid.

Miljømæssige Hensyn: Ved at modernisere ældre boliger reducerer vi energiforbruget og forbedrer luftkvaliteten, hvilket mindsker vores miljøpåvirkning.

Sociale Faktorer: Renovering gør boliger mere beboelige, sikre og tilgængelige, hvilket fremmer et inkluderende samfund.

Økonomisk Bæredygtighed: Renovering øger ejendomsværdien og reducerer behovet for nybyggeri, hvilket skaber langsigtet værdi og bevarer kulturelle værdier.

Vi tilbyder:

Hos LKA Entreprise kan vi afdække alle byggeprojektets faser med solide faglige kompetencer.