Skip links

Effektiv kommunikation mellem alle parter

For vores medarbejdere er den digitale tilgang til byggeriet helt naturlig og en forudsætning for et veldokumenteret og procesoptimeret byggeforløb.

Digital byggestyring skaber arbejdsglæde og minimerer papirforbruget

Udover at skåne miljøet, giver det også et overblik for alle involverede parter og en forudsigelighed i arbejdet på byggepladsen til vores medarbejderes store tilfredshed. Platformen skaber mere tid til de faglige og interessante opgaver og minimerer tidsforbrug på unødig koordinering.

Sådan holdes projektet på sporet. Lige fra første byggemøde til ejendommen står indflytningsklart, mens vi sikrer:

  • En effektiv kommunikation mellem alle parter i byggeriet.
  • En høj gennemsigtighed i byggeriet for håndværkere, projektledere og bygherre.
  • En effektiv kvalitetssikring og høj byggestandard.
  • En effektiv byggeproces og levering til tiden.
  • Mange tilfredse medarbejdere, der aldrig er i tvivl om, hvem der har ”bolden”.

Få faglig vejledning her

Tilpasning til det individuelle behov

Alle vores hovedentrepriser udføres i en digital arbejdsproces via den digitale platform, CONNECT, der kan tilgås af alle involverede parter.

Vi tilbyder vores kunder, rådgivere og projektledere muligheden for at vi tilpasser systemet specifikt efter samarbejdets unikke karakter og i  afstemning med antallet af projekter, der er i gang, samt hvilke stakeholders, der skal have adgang til byggestyringen.

Platformen kræver login og giver adgang til et dashboard, der måler fremdrift og proces.

Alle arbejdsopgaver trackes og kvalitets-kontrolleres inden det videre forløb i byggeprocessen. Alle historiske data gemmes – også fra tidligere projekter.

Der er deadlines, der skal overholdes for at projektet kan fortsætte.

Alle, der er tilknyttet projektet, kan logge ind og se fremdrift, status og hvem man evt. venter på. Herud over giver platformen mulighed for live deltagelse i byggemøder, adgang til de daglige opdateringer og en overskuelig udveksling af informationer.

Se vores tilgang til miljøet her

Et veldokumenteret og optimeret byggeforløb

For vores medarbejdere er den digitale tilgang til byggeriet helt naturlig og en forudsætning for et veldokumenteret og procesoptimeret byggeforløb.

Den større byggeindsigt frigiver tid og mere råderum til de opgaver, der skaber indhold og værdi for vores medarbejdere.

Vi tilbyder:

Hos LKA Entreprise kan vi afdække alle byggeprojektets faser med solide faglige kompetencer.