Skip links

Klimaskærme til gavn for mennesker og miljø.

Vi sætter en stor ære i at udføre opgaver, der forbedrer livskvalitet og trivsel for de mennesker, der bruger og bor i bygningerne.

Fordelene er store efter en energioptimering

Og kommer med det samme beboerne i ejendommen til gavn. Samtidig reduceres varmeregningen og miljøbelastningen. Og ejendommens levetid forlænges.

Vi arbejder både med nyere og ældre boliger – og rigtig gerne med sidstnævnte, hvis vi selv kan vælge. Det beriger vores arbejde, at få lov til at give en ældre bygning nyt liv med de rigtige materialer, ud fra gamle håndværksmæssige principper kombineret med effektive digitale byggeproces

Uanset byggestil og tilstand, udføres klimaskærmen med øje for nænsomhed og bæredygtighed – og altid med respekt for bygningens originalitet, charme og sjæl.

Få hjælp til energioptimering her

Vi gennemgår gerne jeres klimaskærm

En grundig faglig viden er afgørende for at evaluere og specificere, hvad og hvordan der skal prioriteres vedrørende bygningens klimaskærm.

Vi tilbyder komplette tjenester, herunder vurdering, specifikation, budgettering og implementering af klimaskærmsoptimering på både nye og ældre bygninger.

Vores energieffektive klimaskærmløsninger omfatter:

Vi er særligt glade for tegl og skifer, men udfører også tagløsninger i andre materialer.

Byggestil, ejendommens alder og isoleringsevne er alle vigtige parametre for vores rådgivning. Vi arbejder med de mest anerkendte leverandører og både i træ og alu.

Vores facadeløsninger tager udgangspunkt i bygningens konstruktion og arkitektur.

Herud over er der næsten ingen begrænsninger i materialevalg eller løsninger.

Vi fokuserer på den energioptimerende effekt i kombination med de byggetekniske muligheder. Vores rådgivning tager udgangspunkt i løsninger, der kan implementeres på bedste vis, uden at ejendommens oprindelige udtryk forsvinder.

Bestil en gennemgang her

Sænk energiforbruget, skab et bedre indeklima og forøg værdien af bygningen

Hos LKA Entreprise har vi optimeret hundredevis af klimaskærme, og vi vil også gerne hjælpe jer med jeres bygning.

Vi varetager alle byggeriets faser lige fra vurdering, budgettering, byggestyring, eksekvering og kvalitetssikring til efterfølgende drift og vedligehold.

Vi tilbyder:

Hos LKA Entreprise kan vi afdække alle byggeprojektets faser med solide faglige kompetencer.