Skip links

Projekt brief

Lægerne i Glostrup havde behov for en omfattende erhvervsindretning af deres nye lægehus på 1.800 m2. Opgavens omfang inkluderede planløsninger, gulve, lofter, køkken, toiletter, el, VVS, ventilation og nødvendige brandsikringsforanstaltninger.

Projektsum

6,5 M

Entreprise

Hovedentreprise

Projektkategori

Erhverv-kontorindretning

Omfang

1.800 m2 kontorindretning

Byggeperiode

2020

Verdensmål

No. 7

Vores tilgang

Som hovedentreprenør tog vi ansvar for en helhedsorienteret tilgang til projektet. Vi skabte planløsninger og indretninger, der optimerede funktionaliteten af det nye lægehus. Vores håndværkere, specialiseret inden for el, VVS, ventilation og brandsikring, sikrede en effektiv og moderne løsning tilpasset de specifikke krav i sundhedssektoren.

Farver med omtanke

Beriget med naturlige toner og bløde nuancer bidrager farvepaletten til en positiv oplevelse for både personalet og patienterne. Denne tankefulde tilgang til farvevalg understreger vores engagement i at skabe et helhedsorienteret og patientcentreret miljø.

Behagelig ventetid

Venteværelser og konsultationsrum blev indrettet med patientvenlige elementer for at skabe en beroligende atmosfære og mindske eventuel bekymring. Vores designvalg er grundlagt i ønsket om at sikre, at hvert aspekt af indretningen understøtter en positiv patientoplevelse.

Resultatet

Lægerne i Glostrup fik ikke blot et nyt lægehus, men en velfungerende og moderne arbejdsplads. Den gennemtænkte indretning, der omfattede alle aspekter fra planlægning til tekniske installationer og brandsikringsforanstaltninger, har skabt optimale arbejdsbetingelser for personalet og en behagelig oplevelse for patienterne.

Flere cases Flere cases