Skip links

Projekt brief

Basisbank henvendte sig til os med en ambitiøs vision om at skabe en innovativ og moderne bankfilial på Park Alle, Brøndby. Opgaven spændte over flere nøgleområder, herunder udvikling af effektive planløsninger, design af gulve og lofter, opgradering af køkken- og toiletfaciliteter samt implementering af avancerede el- og VVS-systemer. Brand- og ventilationssystemerne skulle også gennemgå en nøje vurdering og forbedring.

Projektsum

5.6M

Entreprise

Hovedentreprise

Projektkategori

Erhverv, Kontorindretning

Omfang

2.000 m2

Byggeperiode

2022

Verdensmål

No. 7

Vores tilgang

Vi tog udfordringen op med et dedikeret hold af eksperter inden for alle håndværksfag, der arbejder inhouse. Denne integrerede tilgang tillod os ikke kun at sikre effektivitet og kvalitet, men også at skabe en sømløs kommunikation mellem de forskellige aspekter af projektet. Vi prioriterede hensyn til både nutidige og fremtidige behov, hvilket resulterede i en bæredygtig og anvendelig bankfilial.

Udskiftning af fuger

Den manuelle udskiftning af fuger på bygningsfacaden, er med til at styrke bygningens energimærke. Herudover er det en vigtig sikring af bygningens robusthed, da tætte fuger modvirker fugtskader og skimmel i gamle bygninger.

Vinduesrenovering

Alle vinduer blev besigtiget og individuelt renoveret. Et jævnligt vedligehold af bygningens vinduer er essentiel for beboernes energiforbrug og forebyggelse af personskader.

Resultatet

Den færdige bankfilial afspejler ikke kun Basisbanks professionelle image, men er også et moderne og funktionelt arbejdsmiljø. De udviklede planløsninger, omhyggeligt designede gulve og lofter, forbedrede køkken- og toiletfaciliteter samt opgraderede el- og VVS-installationer skaber en optimal atmosfære for medarbejdere og kunder. Samtidig sikrer de forbedrede brand- og ventilationssystemer en sikker og behagelig oplevelse.

Flere cases Flere cases