Glædelig jul og godt nytår

Kære kunde & samarbejdspartner

Til trods for Covid-19 og de medfølgende samfundsmæssige påvirkninger, har 2021 været et godt byggeår for LKA Entreprise! Nedenfor vil vi gerne dele nogle af de milepæle, som vi nåede i det forgangne år. 

 

Boligrenovering

I 2021 rundede LKA Entreprise 106.000 m2 renoveret boligareal (opgjort siden 2010). Interessen for vores individuelt tilpasset ydelsesprogram har været stor. Ligesom vores digitaliserede byggeprocesser og mulighed for fastpris og leveringsgaranti har skabt en øget opmærksomhed på det transparente og effektive renoveringsarbejde.  Check vores seneste renoveringsopgave ud her: (link til video om Vangedevej)

 

Vores digitale rejse

I 2015 påbegyndte vi vores digitale rejse imod den komplette digitale byggeproces. Vi er nu nået i mål og kan med stolthed tilbyde alle vores kunder i alle afdelinger: PROJEKT, BOLIG og ERHVERV en digital byggeplatform. Platformen sikrer en åben og god kommunikation, fremdrift og kvalitet i alle byggeprocesser. Læs mere her (https://lka-entreprise.dk/vores-proces/) 

 

Klimaet er sat på agendaen

I 2021 satte vi for alvor fokus på klimaet og tog fat på et bæredygtigt strategiarbejde for hele virksomheden. Vi er godt på vej til at kunne præsentere en bæredygtig profil på vores Boligafdeling. Vores arbejde for at skabe mere bæredygtigt byggeri fortsætter i årene frem og i 2022 er affaldssortering, brug af flere bæredygtige materialer, minimeret energiforbrug og genanvendelige bygninger på agendaen. Læs mere her. 

 

Ny og stærk PROJEKTAFDELING

Med vores nye projektafdeling tilbyder vi et kompetencecenter, hvor vi arbejder med klimaskærm og energioptimering til erhvervsprojekter – også i kombination med boligydelser. Her kan vi sammensætte et team af specialister ved at matche på kultur og værdier. På den måde sikrer vi en optimal byggeproces for dit projekt fra start til slut, og hvor alle processer kvalitetssikres digitalt.

Læs mere her:

Vi glæder os til flere spændende opgaver i 2022 og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Du er velkommen til at dele::

Måske vil dette også have din interesse: