Bæredygtigt byggeri er vores fremtid.

Vi er meget bevidste om vores egen og branchens klimaaftryk, og arbejder målrettet på at blive en bæredygtig forretning.

lka-entreprise-baeredygtighed-baeredygtigt-byggeri

Målet er grøn omstilling

 

For at bidrage til den grønne omstilling har vi påbegyndt et fokuseret arbejdet på at ændre vores arbejdsgange, byggeprocesser og materialevalg, når vi bygger, rådgiver og driver vores virksomhed.

 

Bæredygtighed står derfor højt på agendaen, når vi rådgiver vores kunder i ressource-optimerende løsninger (energi og vand) samt anvendelse af nye bæredygtige byggematerialer og -løsninger.

Læs om vores proces her Læs om vores proces her
lka-entreprise-baeredygtighed-baeredygtigt-byggeri

Bæredygtigt byggeri er den eneste vej frem.

 

Vi forventer at være 95% bæredygtige inden 2023, specifikt i vores afdeling for Boligrenovering. Samtidig fastholder vi vores overordnede ambitionsniveau om at kunne leve op til minimum 3 verdensmål indenfor de næste 2 år.

 

De verdensmål vi vil fokusere på er:

No 8
Anstændige jobs og økonomisk vækst
No 9
Industri, innovation og infrastruktur
No 12
Ansvarligt forbrug og produktion

Lad os forebygge affald

Vi har sat affaldsforebyggelse og genbrug af materialer under luppen, og kan med stolthed sige, at der foretages affaldssortering på alle vores byggepladser i dag. Ved moderniseringsopgaver tænker vi kreativt og sørger for, at al brugbart materiale kan leve lidt længere og skabe glæde andre steder.

Bliv underleverandør Bliv underleverandør

Digital platform skaber arbejdsglæde og minimerer papirforbruget

Vi har introduceret den digitale platform i vores byggeprojekter.

 

Udover at skåne miljøet, giver det også et overblik for alle involverede parter og en forudsigelighed i arbejdet på byggepladsen til vores medarbejderes store tilfredshed. Platformen skaber mere tid til de faglige og interessante opgaver og minimerer tidsforbrug på unødig koordinering.

Skal vi gøre dit projekt mere bæredygtigt? Skal vi gøre dit projekt mere bæredygtigt?